Naujienos

Gardi žiema su naujos linijos Freggia skrynios pavidalo šaldikliais

8 Gruodis 2015

Jūs užsišaldėte tiek daug daržovių ir uogų, kad jos jau nebetelpa Jūsų šaldytuvo šaldiklyje ir turite valgyti jas, nors žiema dar tik prasidėjo? Nesijaudinkite. Su naujos linijos Freggia linijos šaldikliais Jūs galite mėgautis savo užšaldytais produktais iki vasaros! Nuo šiol Jūs galite turėti tiek šaldytų produktų, kiek norite!

Naujos linijos modeliai pateikiami dviejų dydžių: 156 cm ir 185 cm aukščio, kurių plotis tik 60 cm. Šaldiklių tūris gali būti net iki 280 litrų! Atsižvelgiant į poreikius, galima rinktis 202, 225 ar 262 l talpos šaldiklius.

Freggia šaldikliai yra įvertinti keturių žvaigždučių (****) įvertimu, kuris rodo, kad šie produktai, gali išlaikyti itin žemą temperatūrą , net iki -24 ° C. Greito užšaldymo nustatymai padės Jums sušaldyti didelį kiekį šviežių produktų, išsaugant visas produktų maistines medžiagas. Visi Freggia šaldikliai yra SN-T klimato klasės, kuri garantuoja, kad šaldikliai efektyviai dirbs net iki +43°С temperatūroje.

Freggia šaldikliuose užšaldytą maistą laikyti itin patogu dėl skrynios tipo pavidalo formos, kuri atidaroma viršuje eančio dangčio pagalba, pagaminto iš skaidraus plastiko, kurio dėka visuomet matysite savo laikomus produktus.

Be to, visi modeliai turi antibakterinę apsaugą, kuri apsaugo Jūsų prietaisą nuo nemalonaus kvapo, kurį sukelia bakterijos. LUF serijos modeliai turi NoFrost sistemą, kurios esmė yra ta, kad iš šaldyti skirto oro yra pašalinama drėgmė ir dėl to šerkšnas ant produktų beveik nesusidaro. Dėka to, šaldytuvą atitirpinti reikia kur kas rečiau.

Kalbant apie išvaizdą, Freggia linijos šaldikliai papildo bet kokį interjerą. Šaldikliai yra montuojami su metalinėmis rankenomis, kurios suteikia prietaisui ilgaamžiškumą. Freggia šaldikliams suteikiama 2 metų garantija, kuri tik patvirtina produktų kokybę.

Grįžti į naujienas

Kitos naujienos

Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"