Naujienos

Naujojo dizaino dviejų durų, juodai matinės spalvos Freggia šaldytuvas

26 Gruodis 2016

Sezonas po sezono juoda spalva virtuvėje išlieka madinga tendencija. Prekinio ženklo Freggia Italų gamintojai nusprendė sujungti dvi populiariausias tendencijas ir pristato juodai matinės spalvos, dviejų durų šaldytuvą su šaldikliu apačioje LBF28597.

Kadangi šaldytuvas yra juodos spalvos, tai yra netradicinis sprendimas virtuvėje. Gilus, tamsus atspalvis suteikia kambariui unikalios elegancijos, o matinis paviršius prideda subtilios prabangos. Matinis paviršius yra daug praktiškesnis nei blizgus, nes ant jo ne taip matosi įbrėžimai, pirštų atspaudai bei yra lengviau valomas.

Šaldytuvas LBF28597B yra didesnis nei standartiniai modeliai. 70 cm pločio, 382 l talpos prietaisas leidžia laikyti daugiau produktų bei patenkinti net ir didelės šeimos poreikius.

Šis modelis pasižymi No Frost technologija, kuri apsaugo šaldiklį nuo ledo susidarymo, todėl Jums nebereikės gaišti laiko atitirpinant šaldytuvą rankiniu būdu. Šiuo klausimu Freggia šaldikliai turi aukščiausią **** reitingą, kuris rodo prietaisų sugebėjimą išlaikyti temperatūrą šaldiklyje net iki -24 ° C, kurios dėka maistas gali būti laikomas kur kas ilgiau.

Italijos gamintojų prekinio ženklo Freggia prietaisai tinka tiems, kas vertina komfortą ir stilių. Pagal Freggia, kuriama buitinė technika turi pasižymėti laiko patikrintu funkcionalumu, ergonomika, gražia išvaizda bei Itališkomis tradicijomis.

Grįžti į naujienas

Kitos naujienos

Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"