Naujienos

Naujas Freggia salonas Zaporožėje

29 Gruodis 2016

Mes ir toliau plečiame savo geografiją, šį kartą atidarome naują saloną Zaparožėje. Freggia salonas yra įsikūręs ir laukia Jūsų pagrindinėje miesto gatvėje Katedros Avenue, 167.

Kaip ir kituose mūsų salonuose, taip pat ir šiame yra pristatoma buitinės technikos ekspozicija.

Apsilankyti Freggia salone yra ne tik įdomu, tačiau ir naudinga, jei norite išsirinkti puikius pagalbininkus savo virtuvėje. Čia galėsite išbandyti daugelį mūsų produktų. Kadangi visi prietaisai yra pilnai įmontuoti ir įjungti į elektros tinklą, Jūs galėsite išbandyti visas jų funkcijas. Taip pat galėsite išvysti mūsų siūlomų produktų derinius, kas padės Jums lengviau apsispręsti dėl gaminių spalvos ar dizaino. Jei nesate apsisprendę kokį stilių - klasikinį, vintage, modernų ar minimalistinį rinktis, patyrę pardavimo konsultantai su malonumu Jums padės, pristatys produktuose naudojamas technologijas ir paaiškins, kaip tinkamai juos prižiūrėti.

Grįžti į naujienas

Kitos naujienos

Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"