Naujienos

Kompaktiški sprendimai mažai virtuvei: kaitlentės, orkaitės, indaplovės, gartraukiai

25 Rugsėjis 2015

Jūs turite mažą virtuvę ir nežinote, kaip kompaktiškai ją įsirengti? Freggia siūlo puikų sprendimą: pilną buitinę techniką iš Compatto serijos, kurioje rasite kaitlentes, orkaites, gartraukius ir net indaploves.

Kalbant apie orkaites, Freggia siūlo dviejų tipų produktus – 30 cm pločio su dviem degikliais ir 45 cm pločio su trimis degikliais. Compatto serijos kolekcija apima indukcines, bei dujines kaitvietes ant stiklo. Kiekviena kaitlentė turi daug naudingų funkcijų.

46 cm pločio orkaitės yra pateikiamos su konvekcijos funkcija, kurios dėka karštis paskirstomas tolygiai ir orkaitėje nelieka karštesnių ar šaltesnių zonų. Orkaitėse įdiegtos 5 funkcijos bei savaiminio išsivalymo sistema. Prie orkaičių pridedamos dvi kepimo skardos bei grotelės.

Erdvę taupantys gartraukiai taip pat patenkins visus Jūsų norus. Produktų plotis siekia 50 cm, jų pajėgumą galite pasirinkti atsižvelgiant į savo poreikius - 400, 450 ar net 800 m3/h, priklausomai nuo modelio. Freggia siūlo standartinius, teleskopinius bei įmontuojamus modelius.

Freggia sukūrė indaploves, kurios yra tik 45 cm pločio. Sukurti modeliai gali susidoroti net su 10 indų komplektų vienu metu. Compatto indaplovės turi daug programų, jose naudojamos saugios technologijos, kurios padeda išvengti nuotekio ir saugo Jūsų namų dangą nuo pažeidimų.

Jūs galite susikurti sau patogią virtuvę, neatsižvelgiant į jos mažą dydį, nes Freggia žino kaip padaryti Jūsų gyvenimą lengvesniu.

Grįžti į naujienas

Kitos naujienos

Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"