Naujienos

Freggia atidarė saloną Odesoje!

22 Birželis 2016

Turime puikių žinių! Specialiai Jums birželio 22 d., Freggia atvėrė duris lankytojams atidarydama saloną Odesoje! (Riviera Shopping Mall at 101a Yuzhnaya Doroga, Fontanka village, Odessa region.)

Mūsų buitinė technikos ekspozicija Jus pasveikins didesniame nei 70 kvadratinių metrų salone. Visi prietaisai yra prijungti prie elektros tinklo, tad Jūs galėsite paliesti kiekvieną modelį ir išbandyti kiekvieną funkciją. Turėsite galimybę išbandyti Freggia DWI6159 indaplovę, kuri apdoroja net iki 15 indų rinkinių vienu metu, pagal Europos standartą indaplovėje yra net 165 elementai! Taip pat galėsite išbandyti ir daugelį kitų nuostabių prietaisų!

Apsilankymas Freggia salone yra ne tik įdomus, tačiau ir labai naudingas, siekiant išsirinkti tobulą pagalbininką savo virtuvėje. Galėsite išbandyti Freggia 45 cm pločio Compatto seriją, arba 90 cm pločio PROFESSIONALE seriją. Galėsite išsirinkti labiausiai Jus tenkinantį produktą.

Mūsų pozicionuojami prietaisai yra įmontuoti realistiškoje aplinkoje, taigi Jums bus lengviau apsispręsti dėl spalvos ir dizaino.

Mes lauksime Jūsų Odesoje!

Grįžti į naujienas

Kitos naujienos

Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"