Naujienos

Švara “Pagaminta Italijoje”, arba naujos Freggia skalbimo mašinos

16 Birželis 2016

Apie skalbimo mašinų istoriją nėra žinoma itin daug. Senovės tautos savo drabužius plaudavo naudodamos varomają savo laivų jėgą, kuri tempdavo drabužius per bortą. Tačiau pirmasis automatinės elektrinės skalbimo mašinos prototipas atsirado tik pokario metais, 20 amžiuje.

Freggia skalbimo mašinos pasižymi unikaliu Itališku dizainu ir plačiu spalvų spektru. Nauja Freggia linija siūlo baltas, juodas ir net raudonas skalbimo mašinas. Kiekviena skalbimo mašina turi grafinį ekraną, kuriame galima lengvai nustatinėti programas, atidėjimo laiką ar pan. Kaip ir brangūs Itališki automobiliai, taip ir Freggia skalbimo mašinos yra padengtos antikorozine danga, kuri užkerta kelia greitam rūdžių susidarymui. Integruota Ecoball nutekėjimo sistema apsaugo nuo blogų kvapų bei leidžia ekonomiškai naudoti ploviklius.

Itališkos skalbimo mašinos pasižymi įspūdingomis techninėmis sąvybėmis. Pavyzdžiui, 33 cm gylio skalbimo mašina WISA105 turi 5 kg apkrovą, didžiausia apkrova pasižymi WIE148 bei WTIE148, kuri yra net 8 kg. Taip pat, verta paminėti tai, kad prietaisų energijos klasė yra A+++, kas rodo itin minimalias energijos sąnaudas, o sukimosi apsukos siekia net 1400, taip sutaupomas džiovinimo laikas.

Freggia skalbimo mašinos teikia aukščiausią antibakterinę apsaugą, naudodamos net kelias technologijas vienu metu. Visų pirma, unikali antibakterinė skalbimo programa, kuri sunaikina net iki 99% bakterijų, skalbiant 40 °C temperatūroje, nenaudojant jokių specialių skalbiklių. Jūs galite išskalbti savo kūdikio drabužėlius be išblukimo rizikos ir būti užtikrinti apsauga nuo bakterijų. Skalbyklių dezinfekavimo programa užtikrins, kad nesklis joks specifinis kvapas. Specialus Microban® medžiagos ploviklio dozatorius ir būgnas suteikia papildomą apsaugą nuo kvapų ir pelėsių.

Freggia skalbimo mašinos gali patenkinti įvairių poreikių įvairovę. Jūs galite pasirinkti ne tik tam tikrą modelį, tačiau ir pakrovimo tipą (vertikaliai ar horizontaliai) bei tinkamiausią programų rinkinį. Specialios skalbimo programos sutaupys Jūsų laiką (greito skalbimo programos skalbimas trunka tik 20 minučių) bei nepakeis drabužių pirminės išvaizdos (Jūs galite pasirinkti atitinkamą programą skirtą tamsiems, spalvotiems drabužiams, specialiai skirtas džinsams, marškiniams ar palaidinėms).

Suraskite sau idealų padejėją namuose tarp Freggia linijos skalbimo mašinų!

Grįžti į naujienas

Kitos naujienos

Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"