Naujienos

Kaip išplauti 165 indus vienu metu?

5 Lapkritis 2015

Ar žinote, kaip išplauti 165 indus vienu metu? Pasirinkimų yra keletas. Visų pirma Jūs galite palinkti virš savo kriauklės maždaug 40 minučių bei išplauti visus indus rankomis. Tai nėra lengva, tačiau įmanoma. Taip pat galite pasikviesti į pagalbą savo vyrą ar vaikus. Tačiau šis pasirinkimas taip pat yra sudėtingas. Paskutinis pasirinkimas – sudėti visus indus į Freggia DWI6159 indaplovę.

Šis modelis turi 15 apkrovos nustatymų, tai labai patogu, norint sutalpinti itin didelį indų kiekį. Indaplovėje yra integruoti trys krepšiai, iš kurių kiekvienas pasižymi naudingais priedais. Pavyzdžiui, plastiko rankenos – lengvam poslinkiui, indų laikikliai – gali būti sulankstyti priklausomai nuo indų dydžio, stovai puodeliams ir pan. Viršutiniojo krepšio aukštis yra reguliuojamas net tuomet, kai jis jau yra pripildytas. Indaplovėje yra integruoti specialūs viršutiniai purkštuvai, kurių dėka yra pasiekiamas kiekvienas indas.

Freggia DWI6159 turi devynias programas tarp kurių yra ekonomiškas, greitas, švelnus, intensyvus bei higieniškas plovimas. Jūs galite prikrauti indaplovę nešvariais indais ir atidėti jos veikimą iki 19 valandų. Prietaisas pradės veikti Jūsų nustatytu laiku. Moderniame LCD ekrane bus rodoma pasirinkta programa ir likęs plovimo laikas.

Indaplovėse yra integruota speciali saugumo sistema. Speciali apsauga sumažina vandens tiekimą, jei aptinkamas vandens nuotekis. AquaStop sistema padės išvengti žarnos užpildymo žalos. Kaitinimo elemento apsauga neleis paleisti indaplovės be vandens tiekimo.

Grįžti į naujienas

Kitos naujienos

Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"