Freggia Professionale prietaisai – tiems, kas mėgsta daug gaminti

23 Sausis 2015

Stilinga ir daugiafunkcinė PROFESSIONALE serija padės Jums susidoroti net su sudėtingiausiomis užduotimis virtuvėje ir padės sukurti bet kokį kulinarijos šedevrą, o padidinto pločio 90 cm viryklės su 5 kaitvietėmis leis Jums pasijusti tikru profesionalu virtuvėje.

Freggia, Italijos buitinių prietaisų gamintojai sukūrė profesionalią viryklių ir gartraukių seriją, atsižvelgdami į daug gaminti mėgstančių žmonių poreikius. Pagrindinis šios serijos privalumas yra daug didesnis funkcinis pajėgumas ir padidinta gaminimui skirta erdvė. O elegantiškas PROFESSIONALE serijos dizainas Jus įkvėps vis naujiems virtuvės pasiekimams.

PP96GGG50 viryklė iš Professionale serijos pasižymi 5 kaitviečių elementais, kurie suteikia galimybę vienu metu gaminti net keletą sudėtingų patiekalų. Super turbo kaitvietė, integruota paviršiaus viduryje, užtikrins, kad Jūsų patiekalas bus pagamintas daug greičiau nei įprasta, Jūs galėsite ilgai nelaukiant mėgautis kavos puodeliu, kai ryte skubate į darbą. Viryklėse įmontuota apsauga nuo dujų nuotekio, kuomet automatiškai yra nutraukiamas dujų tiekimas. Freggia Italijos gamintojai pasirūpins, kad Jūs jaustumėtės saugūs!

Professionale serijos orkaitėse integruota konvekcinio kepimo sistema su tolygia oro cirkuliacija garantuoja puikius kepimo rezultatus. Dėka šios funkcijos užtikrinamas idealus mėsos arba pyragų su skystu įdaru (sūrių ir saldžių) kepimas. Beto, itin didelė orkaitės talpa (net 120 l) leis Jums išsikepti kalakutą ar kitą naminį paukštį, nepaisant didelio jų dydžio. Tuo tarpu orkaitėse esančios katalitinės sienėlės sugeria gaminimo metu ištiškusius riebalus ir neleidžiančia jiems prilipti prie vidinių orkaitės sienelių. Todėl orkaitė išvaloma be jokių cheminių valiklių.

Freggia PROFESSIONALE gartraukiai pritaikyti prie tos pačios serijos orkaičių, tad jie tik papildys Jūsų interjerą. Nerūdijančio plieno 90 cm pločio gartraukiai yra neatsiejama viryklių dalis. Prietaisai pasižymi net 1000 m3 / h ištraukimu, tad Jums neteks jaudintis dėl prasto kvapo namuose, tiek Jūs, tiek svečiai, galėsite mėgautis gaminamo maisto aromatais, be pašalinių kvapų.

Be visų techninių parametrų privalumų galėsite džiaugtis ilgu Freggia PROFESSIOANALE serijos tarnavimo laiku, visi produktai yra pagaminti pasitelkiant aukščiausias technologijas bei kokybiškas medžiagas. Kiekvienas prietaisas pagamintas Italijoje yra testuojamas keletuose kokybės tikrinimo etapų, todėl Freggia drąsiai savo gaminiams suteikia 2 metų garantiją.

Atgal į straipsnius
Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"