Naujienos

Ekonomiška skalbimo mašina su džiovinimo funkcija Freggia WDIE14106

27 Gruodis 2016

Šiuolaikinis gyvenimas yra neįsivaizduojamas be skalbimo mašinos. Kiekvieni metai atneša naujovių buitinių prietaisų gamyboje, kas rodo, kad jų veikimo ir funkcionalumo reikalavimai tik didėja. Nenutrūkdami nuo naujovių, italų prekinio ženklo Freggia gamintojai pristato naują skalbimo mašiną su džiovinimo funkcija WDIE14106.

Naujoji pakraunama iš priekio skalbimo mašina su džiovinimo funkcija WDIE14106 gali būti puikiu asistentu Jūsų namuose. Joje įdiegta daug  funkcijų, kurios padės Jums palengvinti gyvenimą bei skalbimo procesą pavers maloniu.

Standartinių matmenų ir 60 cm gylio skalbyklė turi praplėstą talpą: 10 kg skalbimui bei 6 kg džiovinimui. Tai reiškia, kad drąsiai galite skalbti net kelis komplektus patalynės, nedidelius kilimus, antklodes ar pagalves.

Skalbimo mašina su džiovinimo funkcija WDIE14106 pasižymi A energijos klase, kuri padeda žymiai sumažinti elektros energijos sąnaudas ir sutaupyti šeimos biudžetą. Šiuo metu tai mažiausias galimas rodiklis tarp skalbimo-džiovinimo mašinų.

Tačiau ši skalbimo - džiovinimo mašina užtikrina išlaidų efektyvumą ne tik dėl energijos klasės. Integruota loginė sistema automatiškai sumažina energijos suvartojimą beveik iki 50 %, kai skalbimo mašina yra pusiau pakrauta. Taip pat sumažinamas ir vandens suvartojimas bei skalbimo trukmė. Dar vienas puikus pasiekimas yra antibakterinė programa, skalbiant 40 ° C temperatūroje. Šis specialus nustatymas leidžia pasiekti tokį patį antibakterinį poveikį, kaip ir skalbiant 90 ° C temperatūroje.

Ekonomišką ir talpią skalbimo mašiną yra itin paprasta naudoti. Grafinis jutiklinis ekranas padės Jums sukonfiguruoti reikiamą režimą ir lengvai stebėti operacijas. Dėka "childproofing" funkcijos Jūs būsite apsaugoti nuo atsitiktinio vaikų prisilietimo prie prietaiso jam veikiant.

Skalbimo mašinos dizainas yra toks praktiškas, kad ji gali gražiai tilpti bet kokiame interjere. Jos skoninga išvaizda tik dar kartą įrodo, kad prietaisas gali būti ne tik protingas, bet ir gražus.

Grįžti į naujienas

Kitos naujienos

Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"