Naujienos

Naujienos

  • 29 Gruodis 2016 Naujas Freggia salonas Zaporožėje

    Mes ir toliau plečiame savo geografiją, šį kartą atidarome naują saloną Zaparožėje. Freggia salonas yra įsikūręs ir laukia Jūsų pagrindinėje miesto gatvėje Katedros Avenue, 167.

    skaityti daugiau
  • 27 Gruodis 2016 Ekonomiška skalbimo mašina su džiovinimo funkcija Freggia WDIE14106

    Šiuolaikinis gyvenimas yra neįsivaizduojamas be skalbimo mašinos. Kiekvieni metai atneša naujovių buitinių prietaisų gamyboje, kas rodo, kad jų veikimo ir funkcionalumo reikalavimai tik didėja. Nenutrūkdami nuo naujovių, italų prekinio ženklo Freggia gamintojai pristato naują skalbimo mašiną su džiovinimo funkcija WDIE14106.

    skaityti daugiau
  • 26 Gruodis 2016 Naujojo dizaino dviejų durų, juodai matinės spalvos Freggia šaldytuvas

    Sezonas po sezono juoda spalva virtuvėje išlieka madinga tendencija. Prekinio ženklo Freggia Italų gamintojai nusprendė sujungti dvi populiariausias tendencijas ir pristato juodai matinės spalvos, dviejų durų šaldytuvą su šaldikliu apačioje LBF28597.

    skaityti daugiau
  • 22 Birželis 2016 Freggia atidarė saloną Odesoje!

    Turime puikių žinių! Specialiai Jums birželio 22 d., Freggia atvėrė duris lankytojams atidarydama saloną Odesoje! (Riviera Shopping Mall at 101a Yuzhnaya Doroga, Fontanka village, Odessa region.)

    skaityti daugiau
  • 16 Birželis 2016 Švara “Pagaminta Italijoje”, arba naujos Freggia skalbimo mašinos

    Apie skalbimo mašinų istoriją nėra žinoma itin daug. Senovės tautos savo drabužius plaudavo naudodamos varomają savo laivų jėgą, kuri tempdavo drabužius per bortą. Tačiau pirmasis automatinės elektrinės skalbimo mašinos prototipas atsirado tik pokario metais, 20 amžiuje.

    skaityti daugiau
  • 8 Gruodis 2015 Gardi žiema su naujos linijos Freggia skrynios pavidalo šaldikliais

    Jūs užsišaldėte tiek daug daržovių ir uogų, kad jos jau nebetelpa Jūsų šaldytuvo šaldiklyje ir turite valgyti jas, nors žiema dar tik prasidėjo? Nesijaudinkite. Su naujos linijos Freggia linijos šaldikliais Jūs galite mėgautis savo užšaldytais produktais iki vasaros! Nuo šiol Jūs galite turėti tiek šaldytų produktų, kiek norite!

    skaityti daugiau
  • 5 Lapkritis 2015 Kaip išplauti 165 indus vienu metu?

    Ar žinote, kaip išplauti 165 indus vienu metu? Pasirinkimų yra keletas. Visų pirma Jūs galite palinkti virš savo kriauklės maždaug 40 minučių bei išplauti visus indus rankomis. Tai nėra lengva, tačiau įmanoma. Taip pat galite pasikviesti į pagalbą savo vyrą ar vaikus. Tačiau šis pasirinkimas taip pat yra sudėtingas. Paskutinis pasirinkimas – sudėti visus indus į Freggia DWI6159 indaplovę.

    skaityti daugiau
  • 25 Rugsėjis 2015 Kompaktiški sprendimai mažai virtuvei: kaitlentės, orkaitės, indaplovės, gartraukiai

    Jūs turite mažą virtuvę ir nežinote, kaip kompaktiškai ją įsirengti? Freggia siūlo puikų sprendimą: pilną buitinę techniką iš Compatto serijos, kurioje rasite kaitlentes, orkaites, gartraukius ir net indaploves.

    skaityti daugiau
Ši svetainė naudoja slapukus

Mūsų tinklapis naudoja slapukus, tam, kad pagerintų jūsų, kaip vartotojo, patirtį, leisdamas "įsiminti" jus ir jūsų individualius nustatymus. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite skiltyje "Privatumo politika". Jei pageidaujate nebematyti šios informacijos paspauskite "Sutinku".

Sutinku Eiti į "Privatumo politika"